TradeAds Interactive

Rezultate

De 4 ani pe piaţa de publicitate online şi ne mândrim cu:

Lansarea a 5 produse de optimizare a campaniilor de publicitate online:

 • Bursa de Reclamă

  Primul serviciu cu care TradeAds Interactive s-a impus pe piaţa de publicitate online. Dedicat atât Advertiserilor cât şi Publisherilor, Bursa de Reclamă este un adserver care fixează preţul zonelor de reclamă din site-urile de conţinut pe baza cererii şi a ofertei, printr-un sistem de licitaţie de tip Generalized Second Price.

 • PRAgent

  Un serviciu care aduce ca noutate pe piaţa de publicitate online din România, tranzacţia de texte, de tipul advertorialelor, comunicatelor de presă sau alte tipuri de articole care sunt cerute de site-urile de conţinut. Campaniile de advertoriale sunt verificate şi intermediate de PRAgent, astfel încât să se menţină o relaţie de încredere între Advertiser şi Publisher.

 • Pătrăţica

  Conceput ca un instrument de vânzare a spaţiului publicitar, Pătrăţica.ro simplifică procesul de plasare de bannere pe un site de conţinut. Obiectivul acestui serviciu este acela de a facilita tranzacţiile de e-commerce către publicul-ţintă al Advertiserilor fără ca vizitatorii site-ului să părăsească pagina.

 • Maximizare

  Un agregator de adservere dedicat Publisherilor care doresc să obţină cel mai bun preţ pe zona de reclamă online, monitorizând astfel vânzările de pe adserverele la care sunt înscrişi.

 • Adnaliser

  Un instrument prin care clienţii noştri pot măsura efectele campaniilor prin contorizarea procentuală a numărului de impresii per banner, în funcţie de doi parametri: suprafaţa pe care un utilizator o vede efectiv şi durata vizualizării.

Fă cunoştinţă cu Departamentul de Cercetare și Dezvoltare

Logic will get you from A to B. Imagination will take you everywhere. (A. Einstein)

Află mai multe