TradeAds Interactive

Produse

Determinarea comportamentului, intereselor, caracteristicilor socio-demografice şi economice ale utilizatorilor de Internet, cunoscând doar traficul generat de aceştia, este o adevărată provocare şi reprezintă cheia succesului în relaţia Advertiser- Publisher.

Conţinutul publicitar irelevant reprezintă un factor degradant în performanţa campaniilor publicitare desfăşurate în mediul online. Utilizatorului de Internet i se expun bannere publicitare a căror ordine este fie întâmplătoare, fie stabilită de factori financiari sau prioritari, ignorându-se astfel aspectul cel mai important: satisfacţia consumatorului.

Rezultatul direct al acestui tip de abordare se reflectă în atitudinea internauţilor, mai bine de jumătate dintre aceştia devenind dezinteresaţi sau chiar deranjaţi de acest tip de mesaje publicitare. Advertiserii resimt acest impact din punct de vedere financiar prin costuri ridicate de promovare, iar Publisherii prin risipa de spaţiu publicitar folosit ineficient. O soluţie pentru această problemă este targetarea inteligentă a reclamelor, având ca finalitate atât realizarea conversiei cât şi transformarea mediului online într-o experienţă agreabilă. Datorită sistemelor inteligente realizate în cadrul departamentului de cercetare, utilizatorul de Internet va primi conţinut advertorial ce îl vizează în mod direct sau care reprezintă o imagine a intereselor sale imediate.