TradeAds Interactive

PRAgent

PRAgent este un serviciu de publicitate online sub forma de texte (articole, advertoriale, comunicate de presă), care sunt publicate pe site-urile de conţinut din România. Obiectivul acestui serviciu este de a ne ajuta clienţii să-şi maximizeze rezultatele campaniilor şi de a-i sfătui să se gândească întotdeauna din perspectiva publicului căruia i se adresează. Articolele, pe care PRAgent le furnizează, pun accent pe informaţii concrete şi utile utilizatorilor de Internet.

De ce PRAgent?

Advertorialele furnizează informaţii mai detaliate decât cele dintr-un banner.

Targetarea se face în funcţie de caracteristicile produsului şi relevanţa audienţei.

Publicitatea editorială este o modalitate de expunere media la costuri competitive.

Cui i se adresează?

PRAgent este un serviciu adaptabil nevoilor pieţei. Aşa cum precizează şi echipa TradeAds Research, creşte nevoia de informare a utilizatorului de Internet, astfel că, în curând, şi nevoile de informare vor fi total diferite. Echipa PRAgent vede în această dinamică o oportunitate pentru Publisheri şi Advertiseri de a-şi lărgi canalele prin care să-şi fidelizeze vizitatorii, respectiv consumatorii.

Prin PRAgent, Advertiserii îşi pot promova serviciile şi prin editoriale complete din punct de vedere informaţional şi în mod specific, adresându-se exact audienţei vizate. Principalul avantaj pe care îl au Advertiserii este acela că, spre deosebire de reclamele clasice, care dispar la finalul campaniei, un articol informaţional se va regăsi pe Internet un timp mai îndelungat, fiind în continuare accesibil celor care sunt interesaţi de tematica respectivă.

Cum funcţionează?

În contul de PRAgent, Advertiserul este cel care adaugă o campanie, iar Publisherul cel care o implementează. Trei paşi sunt necesari introducerii unei noi campanii. După ce se introduc articolele spre publicare, echipa PRAgent analizează corectitudinea gramaticală a textelor, dar şi tonul folosit. Advertiserul selectează apoi zonele unde doreşte să fie publicate articolele în funcţie de caracteristicile vizitatorului unui anumit site.

Publisherii, după ce primesc cererea din partea PRAgent, verifică încă o dată campania şi decid dacă publică articolul. În ziua publicării se introduce articolul în baza de date pe care o folosiţi de obicei pentru alimentarea site-ului de conţinut. Fiecare Publisher care utilizează serviciile PRAgent dispune de un cod de contorizare care se va copia la sfârşitul articolului, neavând nicio influenţă asupra designului paginii, întrucât nu se va afişa în site. Linkul care trimite către articolul publicat se va insera în câmpul special din pagina „Detalii campanie”.

Cu PRAgent actorii implicaţi în crearea şi distribuirea de publicitate online vor avea parte de un nou mijloc de promovare. Astfel mesajul Advertiserilor devine credibil prin oferirea de informaţii complete despre serviciile oferite, iar Publisherii vor fi conectaţi noilor medii de transmitere a publicităţii online mai puţin agresive şi propice tematicii site-urilor.

Intră şi testează

Fă cunoştinţă cu Departamentul de Cercetare și Dezvoltare

Logic will get you from A to B. Imagination will take you everywhere. (A. Einstein)

Află mai multe