TradeAds Interactive

Pătrăţica

Pătrăţica este un sistem simplu de monetizare şi valorificare a spaţiilor de reclamă de pe site-urile de conţinut. Destinat în egală măsură Publisherilor şi Advertiserilor, aceştia au posibilitatea de a gestiona eficienţa campaniilor de publicitate online printr-un minim de efort. Uşor de recunoscut în site-uri, Pătrăţica apare sub forma unui widget disponibil în diverse formate de reclamă.

De ce Pătrăţica?

Publishers

Câştigi bani cu site-ul tău fără să implementezi şi să programezi campanii de publicitate.

Oferi vizitatorilor posibilitatea de a cumpăra anumite produse direct pe site-ul tău.

Aprobi sau respingi reclamelele clienţilor printr-un simplu click.

Advertisers

Închiriezi spaţiul de reclamă direct de pe site-ul dorit cunoscând costurile din start.

Creezi bannerele pentru campanie pe loc, în formatele standard sau le încarci pe cele proprii.

Introduci campanii de publicitate online cu bannere permanente cu plata pe ziua de afişare.

Cum funcţionează?

Pătrăţica.ro se bazează pe un mecanism simplu de utilizare, plecând de la premisa că nu toţi vizitatorii sunt familiarizaţi cu noţiuni precum CPM (cost per mille), CPC (cost per click) sau OTS (opportunities to see). Paşii de gestionare a unor campanii sunt la fel de simpli pentru orice tip de utilizator.

Publisherul îşi înscrie site-ul, blogul, forumul în sistemul Pătrăţica şi, după ce completează toate informaţiile necesare activării contului, i se va genera un cod JavaScript pe care îl introduce în html-ul site-ului. În funcţie de plasarea widgetului în site, un vizitator îşi poate manifesta interesul de a închiria acel spaţiu de reclamă. Ulterior se va răspunde notificărilor privind aprobarea sau respingerea unei campanii de publicitate.

Advertiserul se numără printre vizitatorii site-ului care vor ca reclama lor să apară în zona comandată. Pentru crearea unei campanii se accesează contul din sistemul Pătrăţica. Astfel Advertiserul va putea avea acces la statistici privind numărul de afişări şi clickuri ale bannerelor din campanie. Cu doar câteva clikuri se fac setările campaniei dorite prin introducerea reclamei (imagine sau text), a linkului de reclamă, a duratei, a datelor de contact şi efectuarea plăţii.

Prin intermediul Pătrăţica.ro, Advertiserii ştiu exact cui i se adresează şi cunosc impactul pe care îl vor avea asupra publicului vizat.

Intră şi testează

Fă cunoştinţă cu Departamentul de Cercetare și Dezvoltare

Logic will get you from A to B. Imagination will take you everywhere. (A. Einstein)

Află mai multe