TradeAds Interactive

Maximizare

Maximizare.ro este un agregat de adservere care ajută Publisherii să obţină cel mai bun preţ pe zonele lor de reclamă online. Misiunea Maximizare.ro este de a oferi o platformă online Publisherilor Premium care vor să deţină controlul asupra vânzărilor de pe adservere.

De ce Maximizare?

Control asupra inventoriului de impresii.

Colecţionarea datelor de la surse 3rd party.

Derularea automată a reclamelor.

Creşterea veniturilor prin real time bidding.

Publisheri

Maximizare.ro se adresează Publisherilor care îşi doresc un sistem propriu de optimizare a venitului.

Scopul echipei Maximizare este ca Publisherii să-şi sporească profitul obţinut în urma spaţiului de reclamă pus la dispoziţia Advertiserilor. Mai mult decât atât, utilizatorii noştri au posibilitatea de a lucra cu o echipă de suport dedicată optimizării tehnologice, astfel încât să beneficieze de câştiguri constante.

Publisheri Premium

Publisherii Premium sunt acei Publisheri care au mai mult de 1 milion de impresii pe lună. Avantajul acestora este că pot beneficia de instalarea aplicaţiei Maximizare.ro pe serverul dedicat. Echipa noastră asigură procesul de instalare, trainingul şi suportul tehnic pentru clienţi.

Cum funcţionează?

Misiunea Maximizare.ro este de a le oferi Publisherilor o platformă online care să le acorde întregul control asupra campaniilor de publicitate online de pe adservere diferite.

Pentru Publisherii care au cont în Bursa de Reclamă, Maximizare.ro asigură un serviciu de inserare a zonelor şi a site-urilor din Bursa de Reclamă în contul Maximizare.ro. Dacă ai conturi active pe alte adservere, Maximizare.ro reuneşte toate codurile generate de acestea şi îţi oferă posibilitatea de a le administra pe toate, prin intermediul unuia singur.

De exemplu, site-ul tău este înregistrat la Bursa de Reclamă şi la Google AdWords. Pentru a obţine cel mai bun eCPM pe una dintre aceste adservere, Maximizare.ro evaluează sursa cererii şi o compară cu adserverele care sunt dispuse să plătească cel mai bun preţ pe zona de reclamă.

Zonele din Maximizare.ro vor fi corelate pentru a obţine un cod nou în locul celor din adserverele la care te-ai înscris. Cu acest ultim cod generat şi datorită tehnologiei optimizate, Maximizare.ro livrează Publisherului cel mai bun preţ pe banner. Publisherul poate consulta apoi un raport al numărului de impresii din zonele sale.

În acest fel se obţine un proces automat de încărcare a bannerelor fără a mai pierde timp cu actualizarea campaniilor de publicitate online.

Intră şi testează

Fă cunoştinţă cu Departamentul de Cercetare și Dezvoltare

Logic will get you from A to B. Imagination will take you everywhere. (A. Einstein)

Află mai multe