TradeAds Interactive

Despre noi

TradeAds Interactive a apărut ca urmare a experienţei avute cu Tradeville (fostul Vanguard) cel mai mare broker pe piaţa Bursei. Ne-am imaginat cum am putea lansa un astfel de produs şi pe piaţa de publicitate online. În mai 2009, după câteva luni de muncă, primul produs marca TradeAds, Bursa de Reclamă, avea să fie în producţie.

De ce Bursa de Reclamă?

În contextul pieţei de publicitate din 2009, când adserverele vindeau bannere la CPM (cost per mille) şi la CPC (cost per click) având preţuri fixe şi rigide, TradeAds Interactive a adus un concept îmbunătăţit de adserver. Realizat pe tehnologia nouă Microsoft, Bursa de Reclamă a introdus principiul real time bidding în sistemul de implementare a campaniilor online.

Produse

Bursa de Reclamă a fost primul produs cu care TradeAds s-a dezvoltat pe piaţa publicităţii online. Din 2010 am continuat să inovăm şi să le oferim clienţilor noştri servicii de optimizare a campaniilor online.

Misiunea TradeAds este de a contribui la evoluţia pieţei de publicitate din România, prin furnizarea tehnologiei necesare optimizării campaniilor online. Ne dorim ca Internetul să devină o piaţă accesibilă oricui vrea să comunice prin mijloacele publicitare. Credem, de asemenea, în relaţia dintre Advertiser şi Publisher ca fiind transparentă şi guvernată exclusiv de principiile cererii şi ofertei.

Fă cunoştinţă cu Departamentul de Cercetare și Dezvoltare

Logic will get you from A to B. Imagination will take you everywhere. (A. Einstein)

Află mai multe