TradeAds Interactive

Adnaliser

Adnaliser este un instrument prin care Publisherii şi Advertiserii pot măsura eficienţa bannerelor online prin determinarea numărului exact de impresii livrate de acestea. Conceput în jurul unui nou sistem metric de măsurare a impresiilor, denumit vCPM, obiectivul Adnaliser este de a evalua condiţiile în care un banner este vizibil pentru utilizatori.

De ce Adnaliser?

Publishers

Ai acces la statistici care te ajută să-ţi vinzi zonele de reclamă.

Stabileşti oferta de vânzare a zonelor pe baza unor rapoarte adecvate.

Câştigi încrederea Advertiserului cu o poziţionare profitabilă a reclamei.

Advertisers

Frecvenţa expunerii campaniei de publicitate online.

Măsurarea vizibilităţii reclamei şi impactul asupra utilizatorului.

Date cu privire la numărul impresiilor pentru reclamele vizibile.

Cum funcţionează?

Adnaliser evaluează gradul de vizibilitate al reclamei pe site, în secţiunile sau pe alte pagini ale site-ului. Metodologia pe care se bazează Adnaliser constă într-un cod JavaScript care urmăreşte bannerele dispuse în site. Prin intermediul acestui cod se livrează numărul de impresii către Adnaliser care evaluează mai departe performanţa campaniei. La finalul timpului de livrare, se generează un raport specific precizând dacă utilizatorul a văzut reclamă şi durata. Clienţii Adnaliser vor putea consulta un raport cu informaţiile referitoare la impactul campaniei.

Informaţiile colectate pentru fiecare zonă specifică poziţia reclamei şi perioada de timp cât utilizatorul a văzut bannerul. Astfel, se calculează poziţia bannerului în site în funcţie de timpul şi suprafaţa vizibilă pentru vizitatorul site-ului.
Concentrându-ne asupra nevoilor Advertiserilor şi Publisherilor, credem că Adnaliser va contribui la eficientizarea media buyingului şi va stabili un echilibru al vânzărilor bazate pe cerere şi ofertă.

Începe să foloseşti Adnaliser pentru optimizarea campaniei online şi plăteşti pentru reclamele vizibile.

Intră şi testează

Fă cunoştinţă cu Departamentul de Cercetare și Dezvoltare

Logic will get you from A to B. Imagination will take you everywhere. (A. Einstein)

Află mai multe